banner anderis bi business intelligence tester ruud claassen

BI Tester

BI testers gezocht


Anderis is op zoek naar talentvolle BI testers die in staat zijn klanten te ondersteunen in alle facetten van hun BI-architectuur. Van het verzamelen, analyseren, transformeren en laden (ETL) van ruwe data tot het omzetten van deze data in waardevolle informatie die beschikbaar gesteld kan worden in diverse vormen. Je hebt een goed gevoel voor data(stromen) en weet op het juiste moment te focussen op details (dataload, transformatie, etc.) of juist de gehele datastroom in ogenschouw te nemen. Vanuit technisch- en functioneel perspectief kun je acteren om de gewenste kwaliteit te behalen en waarde te leveren aan de eindklant. Denk hierbij aan vragen met betrekking tot de kwaliteit van de data, de performance van het proces of het format waarin wordt gerapporteerd.

Wat breng je mee?
Naast ondernemerschap, flexibiliteit en humor vragen we een afgeronde HBO/WO-opleiding en ten minste vijf jaar ervaring op het gebied van BI Testing én Agile/SCRUM.
Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden om op meerdere niveaus binnen organisaties te communiceren.
Je beschikt over een sterk analytisch vermogen.Je bent bekend met datawarehouses, ETL-processen en datamodelleringmethodes.
Je hebt gewerkt met marktleidende tooling op het gebied van database management, ETL en rapportages. Denk hierbij aan Cognos, BO, SAS, Oracle, MS SSIS, MS SQL Server en/of PowerCenter .
Je neemt zelf initiatief voor je eigen ontwikkeling. Denk hierbij aan het volgen van opleidingen, cursussen, workshops, seminars – en spreken op conferenties.

Wat bieden we jou?
Bovenop de Brabantse gezelligheid bieden we je een contract voor onbepaalde tijd met alles erop en eraan. Bovenop een indrukwekkend salaris bieden we ook een aantrekkelijke bonusregeling. Ook kun je kiezen voor een op maat gemaakte constructie dat tussen loondienst en freelancen in zit.

Anderis onderscheidt zich met een zeer flexibele leaseregeling; van luxe auto waarmee je je dromen kan verwezenlijken tot praktische mogelijkheden zoals een shortlease contract. Daarnaast krijg je uiteraard een laptop en een telefoon. Maar veel belangrijker zijn de opdrachten waarvan je écht blij wordt, de kansen voor je persoonlijke ontwikkeling en het fijne gevoel om samen te werken met de beste mensen uit het vak. We denken in alle gevallen met je mee.

Interesse? Test us!
Wil je meer weten over deze functie of gewoon even sparren met een van de consultants van Anderis? Neem dan contact met op met Perry Liebregts op 06-22373010 of perry@anderis.nl.

Solliciteren?

Neem voor meer informatie contact met ons op via 013 505 0090 en vraag naar Perry Liebregts of Maartje van Oorschot.

Solliciteren kan via onderstaande button. Na de mail volgt een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.


Solliciteren