Door te klikken op "Alle cookies accepteren" , stem je in met het opslaan van cookies op jouw device om: de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik te analyseren en te helpen bij onze marketing activiteiten. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
background anderis algemeen directeur perry liebregts

Werken bij Anderis

Werken bij Anderis

Snel zoals geen Anderis
Snel schakelen is standaard bij Anderis. Je praat face-to-face met de directeur. Zo kan je samen knopen doorhakken en als het even meezit tijdens het eerste gesprek alles regelen.

Ondernemend zoals geen Anderis
Vrijheid, betrokkenheid en ondernemerschap tekenen de cultuur van Anderis. De groep bestaat uit meerdere ondernemingen, ieder met een eigen specialisme. Het zijn platte, transparante organisaties. In de top werken geen managers die gestuurd worden op marge, maar gedreven professionals met ervaring in het betreffende vakgebied. We ondernemen zoals ondernemen bedoeld is. Met alle vrijheid om flexibel in te spelen op jouw persoonlijke wensen.

Creatief zoals geen Anderis
Jouw droom is de kracht van Anderis. We luisteren naar elkaars ideeën en komen samen tot innovatieve concepten. Kortom, een klimaat waarin creativiteit goed gedijt. Een werkomgeving waarin je kunt bouwen in plaats van brandjes blussen.

Gewaardeerd zoals geen Anderis
Talent blijft niet onopgemerkt bij Anderis. We zien direct wat jouw werkzaamheden betekenen voor de klant. En je kunt rekenen op de waardering die je verdient.

Saamhorig zoals geen Anderis
Het echte familiegevoel leeft bij Anderis. Iedereen kent elkaar en de betrokkenheid bij het bedrijf is hoog. Je werkt in teamverband vanuit een heldere bedrijfsvisie naar een gezamenlijk doel. En collectief succes wordt vanzelfsprekend ook gezamenlijk gevierd.

Vrij zoals geen Anderis
Protocollen, schema’s en routines passen niet bij Anderis. Je bepaalt samen met je directeur je eigen ontwikkelpad en krijgt alle vrijheid én support om te laten zien wat je kunt. Is dat de dynamiek die je zoekt? Neem dan contact op met Anderis. En test us...

anderis testconsultant kenan saracevic

Kenan Saracevic - TestWorld

Het vertrouwen wat je krijgt bij het ontwikkelen van een eigen dienst binnen Anderis maakt deze club echt anders dan andere bedrijven. Ik haal zoveel voldoening uit mijn werk en merk dat ze mij uitdagen om het maximale uit mezelf te halen zonder dat dit een blokkade opwerpt. Zij proberen ook van jou te leren om te weten wat er speelt in de markt.

anderis testautomatiseerder sebastiaan lichtenberg

Sebastiaan Lichtenberg - Agile Tester

Vanaf ik bij Anderis werkzaam ben, merk ik dat Anderis het beste uit de persoon wil halen. Anderis probeert een project te zoeken dat echt bij je past. Je eigen mening telt zonder dat je daar op wordt afgerekend. Bij het uitspreken van mijn ambities werd daar door Anderis op geanticipeerd en zijn we daar gelijk mee aan de slag gegaan. Ook daar merk ik hoe slagvaardig het bedrijf is.

anderis mobile tester tu pham

Tu Pham - Test Engineer

Bij andere werkgevers liep ik tegen verschillende zaken aan. De communicatielijnen en het gevoel dat je een nummer bent in de organisatie. Bij Anderis vond ik gelukkig waar ik op zoek naar was. Er wordt met je meegedacht, de lijnen zijn kort en er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Anderis is oprecht en je voelt de waardering. Dat geeft je als medewerker vertrouwen om het beste in jezelf naar boven te halen.

anderis bi business intelligence tester ruud claassen

Ruud Claassen - Test Analist

Anderis is voor mij gewoon een hele fijne werkgever. Ze zullen altijd in het belang van de medewerker denken en zorgen dat die zich fijn voelt, zowel op werkgebied als privé. Er heerst een persoonlijke en gemoedelijke sfeer. De nuchtere cultuur met de focus op kwaliteit maakt Anderis anders dan andere bedrijven. Het moet gewoon goed zijn en dat zie je in alle aspecten van het bedrijf terug.

Anderis Onderneemt

Je bent een expert op jouw vakgebied. Je hebt een naam, een netwerk en zakelijke ingangen. Maar één ding heb je nog niet: een eigen bedrijf. Wat houdt je tegen? De rompslomp van het opzetten van een onderneming? Gebrek aan startkapitaal?

Wellicht kan Anderis een en ander voor je vergemakkelijken. Bied je een dienst aan die nog niet in ons pakket zit en kun je ons overtuigen van je kwaliteiten, dan staan we open voor samenwerking. Onze organisatievorm leent zich voor uitbreiding met nieuwe diensten onder de Anderis vlag. Het concept: alle onderdelen binnen de Anderis groep versterken elkaar en profiteren van een gezamenlijke, groeiende klantenkring.

Interesse?

Neem contact op met Perry Liebregts of Maartje van Oorschot via 013 505 0090 of via onderstaande button.


Neem contact op

Anderis Flexibel

De poule interim professionals van Anderis Interim Solutions is méér dan een database met professionals. Het is een professioneel gevulde en gekozen groep van professionals, op basis van een kwaliteitsnetwerk en betrouwbare referenties. Wij vinden het belangrijk dat we de professionals vooral ook persoonlijk kennen. Voelbaar Anderis.

Naast het aanbod van test professionals bestaat de poule tevens uit ICT professionals op het gebied van business architectuur, ontwerp, software ontwikkeling, beheer & exploitatie en projectmanagement.

We staan in voor de loyaliteit van onze interimmers en dus voor continuïteit. Mocht er toch vervanging nodig zijn, dan regelen we die in no time op het gewenste niveau. De wet ketenaansprakelijkheid en DBA is gegarandeerd afgedekt. Onze marges zijn transparant.

Interesse in een opdracht via Anderis?

Klik dan op onderstaande button om je in te schrijven. Na de inschrijving volgt een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.


Nu inschrijven