banner vacature anderis ondernemers algemeen directrice maartje van oorschot

Performance Tester

Performance Testers gezocht

Dat front- backend systemen naar behoren functioneren is een logische zaak. Maar zijn ze opgewassen tegen onverwacht zware belasting en blijft de reactiesnelheid onder alle omstandigheden binnen aanvaardbare grenzen? Hoe staat het met de schaalbaarheid en de continuïteit?
De performance testspecialisten van Anderis beschikken over state-of-the-art tools en ontwikkelmethodes om eventuele knelpunten in kaart te brengen en te voorkomen. Enerzijds om te zorgen voor kwaliteitsborging. Anderzijds om te garanderen dat opdrachtgevers alles in het werk stellen om ‘in control’ te blijven.
Omdat gebruikers van applicaties tegenwoordig een hoge performance verwachten, willen onze klanten dit ook. Hierdoor groeit de vraag naar performance testers en om die reden zijn wij op zoek naar jou! Kortom; Anderis is op zoek naar talentvolle performance testers.

Wat breng je mee?
Naast ondernemerschap, flexibiliteit en humor vragen we een afgeronde HBO/WO opleiding en ten minste vijf jaar ervaring op het gebied van performance testen en Agile/DevOps werken. Verder beschik je over leidinggevende capaciteiten en ben je in staat om op meerdere niveaus binnen organisaties te communiceren.
Je bent in staat om zelfstandig performance requirements helder te krijgen, performance tests voor te bereiden en uit te voeren. Vervolgens kun je testresultaten analyseren en de klant/stakeholders hierover informeren en adviseren. Ook heb je ervaring met het scripten van performance tests en tools als JMeter, Load Runner, LoadUI en/of Gatling.
Het gedrag van systeem resources, webservices, , CI/CD-tools, applicatie- en databaseservers zijn je niet onbekend.
Je neemt ook zelf initiatief voor je eigen ontwikkeling. Denk hierbij aan het volgen van opleidingen, cursussen, workshops, seminars – en spreken op conferenties.

Wat bieden we jou?
Bovenop de Brabantse gezelligheid bieden we je een contract voor onbepaalde tijd met alles erop en eraan, ook midlancen behoort tot de mogelijkheden. Bovenop een indrukwekkend salaris bieden we ook een aantrekkelijke bonusregeling. Anderis onderscheidt zich met een zeer flexibele leaseregeling; van luxe auto waarmee je je dromen kan verwezenlijken tot praktische mogelijkheden zoals een shortlease contract. Daarnaast krijg je uiteraard een laptop en een telefoon. Maar veel belangrijker zijn de opdrachten waarvan je écht blij wordt, de kansen voor je persoonlijke ontwikkeling en het fijne gevoel om samen te werken met de beste mensen uit het vak. We denken in alle gevallen met je mee.

Interesse? Test us!

Wil je meer weten over deze functie of gewoon even sparren met een van de consultants van Anderis? Neem dan contact met op met Perry Liebregts op 06-22373010 of perry@anderis.nl.

Solliciteren?

Neem voor meer informatie contact met ons op via 013 505 0090 en vraag naar Perry Liebregts of Maartje van Oorschot.

Solliciteren kan via onderstaande button. Na de mail volgt een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.


Solliciteren