banner anderis testautomatiseerder sebastiaan lichtenberg

Over Anderis

Over Anderis

Testen van soft- en hardware is de core business van de Anderis Groep, die in 2009 is opgericht door Perry Liebregts en Maartje van Oorschot. De onderneming bestaat uit een aantal zeer gespecialiseerde en grotendeels zelfstandig opererende bedrijven. Deze werkmaatschappijen tellen ieder niet meer dan 25 medewerkers en worden geleid door directeuren die zelf met beide benen in het betreffende werkveld staan.

Ondernemerschap, creativiteit, vrijheid en werkplezier tekenen de cultuur van Anderis. Een cultuur waarin talent goed gedijt en de waardering krijgt die het verdient. Met alle voordelen van dien voor opdrachtgevers die terecht hoge eisen stellen aan de kwaliteit van de consultants en de betrokkenheid op directieniveau. Anderis staat voor verrassende oplossingen, korte lijnen en langdurige relaties.

Nieuwsgierig? Test us!

Meer info?

Wilt u een keer kennis maken met een van de mensen van Anderis? Neem dan een keer contact met ons op.


Neem contact op
anderis ondernemers algemeen directrice maartje van oorschot

Anderis Ondernemers

Ervaar de persoonlijke manier van zaken doen met Anderis. Perry Liebregts en Maartje van Oorschot staan aan de basis van het Anderis concept. Schakel met hen voor informatie over testvraagstukken, mogelijkheden voor detachering, projecten, outsourcing of opleidingen.

Anderis Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Anderis.
    anderis algemeen directeur perry liebregts
    dienst banner directeur anderis interim solutions edwin van berkum agile testen

    Medewerkers aan het woord

    Benieuwd hoe medewerkers denken over Anderis? Lees hier enkele ervaringen van medewerkers van Anderis.