banner anderis bi business intelligence tester ruud claassen

Medewerkers aan het woord

anderis testautomatiseerder sebastiaan lichtenberg

Sebastiaan Lichtenberg

Vanaf ik bij Anderis werkzaam ben, merk ik dat Anderis het beste uit de persoon wil halen. Anderis probeert een project te zoeken dat echt bij je past. Je eigen mening telt zonder dat je daar op wordt afgerekend. Bij het uitspreken van mijn ambities werd daar door Anderis op geanticipeerd en zijn we daar gelijk mee aan de slag gegaan. Ook daar merk ik hoe slagvaardig het bedrijf is.

Tu Pham

Bij andere werkgevers liep ik tegen verschillende zaken aan. De communicatielijnen en het gevoel dat je een nummer bent in de organisatie. Bij Anderis vond ik gelukkig waar ik op zoek naar was. Er wordt met je meegedacht, de lijnen zijn kort en er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Anderis is oprecht en je voelt de waardering. Dat geeft je alsmedewerker vertrouwen om het beste in jezelf naar boven te halen.
dienst banner anderis mobile tester tu pham mobile testen
anderis testconsultant kenan saracevic

Kenan Saracevic

Het vertrouwen wat je krijgt bij het ontwikkelen van een eigen dienst binnen Anderis maakt deze club echt anders dan andere bedrijven. Ik haal zoveel voldoening uit mijn werk en merk dat ze mij uitdagen om het maximale uit mezelf te halen zonder dat dit een blokkade opwerpt. Zij proberen ook van jou te leren om te weten wat er speelt in de markt.

Ruud Claassen

Anderis is voor mij gewoon een hele fijne werkgever. Ze zullen altijd in het belang van de medewerker denken en zorgen dat die zich fijn voelt, zowel op werkgebied als privé. Er heerst een persoonlijke en gemoedelijke sfeer. De nuchtere cultuur met de focus op kwaliteit maakt Anderis anders dan andere bedrijven. Het moet gewoon goed zijn en dat zie je in alle aspecten van het bedrijf terug.
anderis bi business intelligence tester ruud claassen