background anders ondernemers perry liebregts maartje van oorschot stefan daamen edwin van berkum

Anderis Ondernemers

anderis ondernemers algemeen directeur perry liebregts

Perry Liebregts - Algemeen directeur
Anderis Groep

In Perry herken je de helicoptervisie van Anderis. Hij richtte de organisatie samen met Maartje van Oorschot op en is actief betrokken bij de ontwikkeling en performance van de verschillende business units. Als rasoptimist en multidimensionaal denker weet Perry steeds weer opnieuw verrassende oplossingen te vinden voor allerhande knelpunten.

Maartje van Oorschot - Algemeen directeur Anderis Groep

Maartje is een van de twee drijvende krachten achter Anderis. Samen met Perry Liebregts stond ze aan de basis van de Anderis formule, die ze tot op de dag van vandaag vol energie bestuurt, bewaakt en doorontwikkelt. Geholpen door een scherp oog voor de markt is Maartje in staat om te anticiperen op trends en die te vertalen naar nieuwe concepten en strategieën.
anderis ondernemers algemeen directrice maartje van oorschot
anderis ondernemers directeur anderis technology stefan daamen

Stefan Daamen - Directeur Anderis Technology

Stefan staat aan het roer van de Technologie tak bij Anderis Technology. Na een carrière bij ASML en Yacht gaf Perry Liebregts hem de kans om een eigen onderneming onder de Anderis vlag te starten. Met zijn technische achtergrond en diepgaande product- en marktkennis zorgt Stefan bij ieder project voor de juiste combinatie van kennis en kunde.

Edwin van Berkum - Directeur Anderis
Interim Solutions

Edwin is de vaste pijler onder Anderis Interim Solutions. Met zijn onderzoekende en oplossingsgerichte instelling staat hij garant voor goed doordachte plannen op strategisch en conceptueel niveau. Vaak gaat het om projecten waarbij snel schakelen essentieel is. Tijdelijke ondersteuning weliswaar, maar met een impact die niet zelden langdurig doorklinkt. Zelfontplooiing, autonomie en persoonlijke vrijheid zijn belangrijke waarden voor Edwin, die hij graag deelt met zijn opdrachtgevers en collega’s.
dienst banner directeur anderis interim solutions edwin van berkum agile testen