Testautomatiseerder

Testautomatiseerders gezocht


Anderis is op zoek naar talentvolle testautomatiseerders. Er komen steeds meer nieuwe IT-producten, -services en -diensten op de markt die ons leven makkelijker, efficiënter en leuker maken. De behoefte aan kortere time-to-market, lagere kosten en betere kwaliteitswaarborging wordt steeds groter. Dit lukt alleen met inzet van Agile en DevOps in een geautomatiseerde omgeving. Klanten hebben steeds meer de (terechte) behoefte aan de hoogste kwaliteit die in een zo kort mogelijke tijd gewaarborgd dient te worden. Hier willen we de klant in bijstaan en adviseren door middel van het uitvoeren en implementeren van testautomatisering.

Wat breng je mee?
Naast ondernemerschap, flexibiliteit en humor vragen we een afgeronde HBO/WO opleiding en ten minste vijf jaar ervaring op het gebied van Agile en DevOps. Verder beschik je over leidinggevende capaciteiten en ben je in staat om op meerdere niveaus binnen organisaties te communiceren.
Je bent een kei in testautomatisering en verdiept je graag in code (bijv. Java, JavaScript en/of .NET)
Je hebt ervaring met ten minste één van de volgende tools: Selenium, FitNesse, Cucumber, Protractor, SpecFlow, Jasmin en/of SoapUI. Andere tooling is natuurlijk ook een sterke pré! CI/CD-tools en omgevingen zijn je niet onbekend.
Je neemt ook zelf initiatief voor je eigen ontwikkeling. Denk hierbij aan het volgen van opleidingen, cursussen, workshops, seminars – en spreken op conferenties.

Wat bieden we jou?
Bovenop de Brabantse gezelligheid bieden we je een contract voor onbepaalde tijd met alles erop en eraan, ook midlancen behoort tot de mogelijkheden. Bovenop een indrukwekkend salaris bieden we ook een aantrekkelijke bonusregeling. Anderis onderscheidt zich met een zeer flexibele leaseregeling; van luxe auto waarmee je je dromen kan verwezenlijken tot praktische mogelijkheden zoals een shortlease contract. Daarnaast krijg je uiteraard een laptop en een telefoon. Maar veel belangrijker zijn de opdrachten waarvan je écht blij wordt, de kansen voor je persoonlijke ontwikkeling en het fijne gevoel om samen te werken met de beste mensen uit het vak. We denken in alle gevallen met je mee.

Interesse? Test us!
Wil je meer weten over deze functie of gewoon even sparren over de functie met een van de consultants van Anderis? Neem dan contact met hen op via Han van Voorthuijsen via 06-50287424 of han.vanvoorthuijsen@anderis.nl.

Solliciteren?
Neem voor meer informatie contact met ons op via 013 505 0090 en vraag naar Perry Liebregts of Maartje van Oorschot.

Solliciteren kan via onderstaande button. Na de mail volgt een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.


Solliciteren