banner anderis security tester greg van brussel

Security Tester

Security testers gezocht


Anderis is op zoek naar talentvolle Security Testers. Het primaire doel van de Security Tester is om ervoor te zorgen dat implementaties van informatiesystemen aantoonbaar veilig worden opgeleverd, worden gebruikt en beheerd in overeenstemming met het beleid en standaarden van de klant en/of eindgebruiker.
Om dit te bereiken werkt de security tester nauw samen met specialisten, beheerders en andere security functies in zowel business- als business support units.

De Security Tester voert security tests zelfstandig uit en rapporteert hierover aan bijvoorbeeld de Security Officer. Verder onderzoekt de Security Tester actief naar zwaktes in nieuwe en bestaande informatiesystemen, ontwikkelt testprocedures en informeert en adviseert belanghebbenden over de zwaktes in de systemen. Eventuele gevolgen en mogelijke verbeteringen rapporteert hij/zij aan de Security Officer.

Wat breng je mee?
Naast ondernemerschap, flexibiliteit en humor vragen we een afgeronde HBO/WO opleiding en ten minste vijf jaar ervaring op het gebied van security testen in een Agile/Scrum omgeving. Verder beschik je over leidinggevende capaciteiten en ben je in staat om op meerdere niveaus binnen organisaties te communiceren.
Je heb relevante ervaring met hacking tools, software analyse tools en andere security test tools. Eigen creativiteit telt hier natuurlijk ook zwaar mee!
Je beschikt over aantoonbare affiniteit en kennis van het informatiebeveiligingsvakgebied en ethical hacking.
Je bent in staat om security tests uit te voeren op informatiesystemen in ontwikkeling en in productie, waaronder het uitvoeren van penetratietests en geautomatiseerde vulnerability tests. Hiernaast geldt dat je in de juiste context de resultaten kan interpreteren, presenteren en bijbehorende maatregelen kan aanbevelen.
Je neemt ook zelf initiatief voor je eigen ontwikkeling. Denk hierbij aan het volgen van opleidingen, cursussen, workshops, seminars – en spreken op conferenties.

Wat bieden we jou?
Bovenop de Brabantse gezelligheid bieden we je een contract voor onbepaalde tijd met alles erop en eraan. Bovenop een indrukwekkend salaris bieden we ook een aantrekkelijke bonusregeling. Ook kun je kiezen voor een op maat gemaakte constructie dat tussen loondienst en freelancen in zit.

Anderis onderscheidt zich met een zeer flexibele leaseregeling; van luxe auto waarmee je je dromen kan verwezenlijken tot praktische mogelijkheden zoals een shortlease contract. Daarnaast krijg je uiteraard een laptop en een telefoon. Maar veel belangrijker zijn de opdrachten waarvan je écht blij wordt, de kansen voor je persoonlijke ontwikkeling en het fijne gevoel om samen te werken met de beste mensen uit het vak. We denken in alle gevallen met je mee.

Interesse? Test us!

Wil je meer weten over deze functie of gewoon even sparren met een van de consultants van Anderis? Neem dan contact met op met Perry Liebregts op 06-22373010 of perry@anderis.nl.

Solliciteren?

Neem voor meer informatie contact met ons op via 013 505 0090 en vraag naar Perry Liebregts of Maartje van Oorschot.

Solliciteren kan via onderstaande button. Na de mail volgt een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.


Solliciteren