Zomerse barbecue op het water

Zomerse barbecue op het water.

De wegen richting het zuiden worden drukker, de zonnebrandcrème is overal in de aanbieding en de koffers worden weer volgepropt. Dat kan maar één ding betekenen: vakantie!

Om de zomer even goed in te luiden hebben wij daarom gisteren (18 juli) een zomerse barbecue georganiseerd. Omdat we het toch altijd een tikkeltje Ander(i)s willen doen hebben we er niet voor gekozen om dit op het veilige vasteland te doen, maar op een bootje. En niet zomaar een, we hebben lekker rond kunnen varen op heuse ‘BBQ-donuts’. In de omgeving van de Betuwe konden we heerlijk rondvaren en tegelijkertijd heerlijk barbecueën. Een echte aanrader!

Voor nu wensen we onze collega’s die op vakantie gaan een hele fijne vakantie, maar ook natuurlijk onze relaties! In deze periode staan en zitten wij echter niet stil, dus mochten wij je kunnen helpen met een van onze services, of zou je eens koffie met ons willen drinken voor andere zaken? Blijf vooral contact met ons opnemen! Kijk voor meer informatie op www.anderis.nl.