Testcommunity: Masterclass van André Kuipers

9 april 2019 was het zo ver: de Masterclass van Andre Kuipers. In alweer de 6e Masterclass van Testcommunity.nu vertelde André over wat er bij komt kijken om astronaut te worden en zo zijn dromen te verwezenlijken. Eigenschappen als doorzettingsvermogen, gedrevenheid, geduld en frustratietolerantie zijn onmisbaar, maar ook een portie geluk.

De link met de techniek en hedendaagse vormen van (internationaal) samenwerken was natuurlijk snel gemaakt. Het ISS is het grootste, meest complexe, internationale technologische bouwwerk dat de mens ooit heeft gemaakt.

Ook vertelde Quillermo Pellicaan in zijn verhaal ‘Van couch potato naar fitte woestijnloper’ over zijn rigoureuze keuze om zijn leven te veranderen. Hij liet het luie bestaan achter en ging trainen voor de ‘Marathon des Sables 2017’; een 250 kilometerlange tocht door de Sahara. Te voet. Niet alleen kracht en doorzettingsvermogen is dan van belang, maar ook zelfkennis, wilskracht en een doel.

Het was wederom een groot succes door de inspirerende verhalen en grootse opkomst! Ook geïnteresseerd voor een volgende keer? Houdt www.testcommunity.nu in de gaten! 

Meer info?
Wilt u meer informatie over Testcommunity.nu en/of alle ontwikkelingen bij Anderis?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Neem contact op