Nieuw bij Anderis: Sergio Lie-A-Lien

Wij zijn trots dat we onze nieuwe collega mogen verwelkomen. Sergio Lie-a-Lien, senior test expert, is onlangs gestart bij Anderis. Onze opdrachtgevers stellen hoge eisen aan onze professionals en Sergio voldoet aan deze voorwaarden: uitvoerige test ervaring, sterk ontwikkelde vaardigheden en uitgebreide technische skills.

Maartje van Oorschot, directie Anderis Groep: “Sergio houdt zich samen met zijn collega's bezig met het Load & Performance testen bij de Nederlandse Loterij. Hij is ingezet op uitdagende opdrachten en dat is hem ook wel toevertrouwd. Sergio heeft het talent om in een agile context de uitdagingen rondom agile teams te overzien. Zijn jarenlange ervaring op het gebied van technische & functionele testen zal hij optimaal benutten.”

Sergio: “Ik ben blij om bij Anderis aan de slag te gaan. Het is een toegankelijke club, maar daarnaast ook zeer professioneel. De lijnen zijn kort en je hebt direct te maken met de directie van het bedrijf. Het is fijn om te zien dat er veel persoonlijke aandacht wordt besteed aan de medewerkers en dat vertaald zich door naar de onderlinge werksfeer, waarin iedereen behulpzaam voor elkaar is. Het doet mij ook deugd dat Anderis werknemers stimuleert om de ondernemersgeest verder te ontplooien. Al met al ben ik heel blij met deze stap.” 

Maartje: “We zijn vereerd dat Sergio voor Anderis gekozen heeft. Hij beschikt over heel veel kwaliteiten en past daardoor perfect bij Anderis. “

Wil jij meer weten over Performance Testen of wil jij net zoals Sergio aan de slag als Performance Tester bij Anderis? Neem dan snel contact met ons op via de button hiernaast.

 

 

Meer info?
Wilt u meer informatie over Performance Testen of aan de slag als Performance Tester bij Anderis?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Neem contact op