Anderis lanceert TestWorld

De wereld van IT is constant in beweging en we kunnen ons een leven zonder IT niet meer voorstellen. Er komen steeds meer nieuwe IT-producten, -services en -diensten op de markt die ons leven makkelijker, efficiënter en leuker maken. De behoefte aan een kortere time-to-market, lagere kosten en betere kwaliteitswaarborging wordt steeds groter. Om hieraan te kunnen voldoen, heeft Anderis TestWorld® ontwikkeld. 

TestWorld is een testautomatiseringsplatform dat testen accelereert zodat deze het tempo van Agile en DevOps kunnen bijhouden. Het helpt de tester en maakt continuous testing mogelijk met onder andere een real-time inzicht van businessrisico’s en zakelijke, actiegerichte resultaten.

Testautomatisering is de toekomst van kwaliteitswaarborging. Met TestWorld kunnen ook testers zonder automatiseringservaring en/of programmeerervaring binnen een paar dagen automatiseren. Het platform is een complex, intelligent en modulair framework, maar eenvoudig in gebruik. Het vereenvoudigt end-to-end functionele testactiviteiten en biedt teams de mogelijkheid de snelle feedback te leveren die nodig is binnen Agile en DevOps omgevingen. Het maakt automatisch testen van systemen, maar ook van web, mobile en apps mogelijk. Na de implementatie van TestWorld kunnen organisaties heel snel starten met testautomatisering. Indien geen implementatie van TestWorld gewenst is in de klantomgeving, is TestWorld alsnog in te zetten als testautomatiseringsservice. Anderis heeft van TestWorld een intelligent testautomatiseringsplatform gemaakt dat op alle niveaus van het ontwikkelproces met de klant meedenkt en zijn producten, services en diensten naar een nog hoger niveau tilt. De toekomst van testautomatisering is TestWorld.

Meer info?
Wilt u meer informatie over TestWorld?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Meer info

De toekomst van testautomatisering is TestWorld