Anderis Culinair kickoff met kookworkshop

Afgelopen donderdag hebben we samen met onze collega's en partners een gezellige kookworkshop gehad. Niet alleen voor de 'leuk' en gezelligheid, maar ook om 'Anderis Culinair' te introduceren.

Anderis Culinair is dé plek waar het beste van alle werelden bij elkaar & tot uiting komt. Dit alles om voor onze medewerkers het beste uit zichzelf te halen en wij als partner het beste aan onze klanten kunnen bieden. Omdat wij als Brabantse en ‘bourgondische’ werkgever en partner houden van gezelligheid en gemak, willen we iedereen alle opties en mogelijkheden graag in kaart brengen. Hiervoor hebben we letterlijk en figuurlijk een keuzemenu ontwikkeld zodat onze medewerkers hun ontwikkeling zelf kunnen uitkiezen.

Deze menu’s en ingrediënten variëren van het kunnen volgen van trainingen en interessante (internationale) events tot aan bijvoorbeeld sportieve of andere 'fun' uitjes. Alles mag, niets moet!

Ook benieuwd naar Anderis Culinair en naar wat wij voor jou kunnen betekenen als professional of klant? Neem gerust contact met ons op!

Meer info?
Wilt u meer informatie over Anderis Culinair en wat dit bijvoorbeeld kan betekenen als toekomstig collega of klant?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Neem contact op