Anderis Media

Testnet – Voorjaarsevenement 2013

Anderis was afgelopen maandag als hoofdsponsor aanwezig op het Testnet Voorjaarsevenement 2013. Het voor- en najaarsevenement van Testnet brengt traditiegetrouw veel testspecialisten op de been. Nationale en internationale sprekers geven presentaties om innovaties en kennis over het vakgebied te delen.

Tijdens het Voorjaarsevenement 2013 heeft Anderis een nieuw initiatief gelanceerd waarmee zij een bijdrage aan de ontwikkeling van het vakgebied willen ondersteunen: In het najaar van 2013 wordt het boek 'Tips voor testers' uitgebracht met daarin de beste tips uit het vakgebied van testers voor testers. Anderis ondersteunt dit initiatief en heeft tijdens het Testnet evenement al bijzonder veel goede en waardevolle tips mogen ontvangen. 

De beste tips worden geselecteerd door de redactie van 'Tips voor testers' en opgenomen in het boek. Alle mede-auteurs worden uitgenodigd voor de boeklancering in september waar tevens de prijswinnaar van de beste tip bekend wordt gemaakt. 

Kon je niet aanwezig zijn op het Testnet voorjaarsevenement maar wil je ook een tip insturen, stuur dan een mailtje naar info@anderis.nlvoor het deelname formulier, of vraag eerst meer informatie aan. 

Marketing is powered by www.arthurbrent.nl

share: