Anderis Media

Anderis hoofdsponsor Testnet - Najaarsevenement 2014

Tijdens het Najaarsevenement 2014 heeft Anderis net als de vorige edities het boek 'Tips voor testers' uitgedeeld met daarin de beste tips uit het vakgebied van testers voor testers. Dit evenement brengt net als voorgaande edities veel testspecialisten op de been. Daarnaast gaven nationale en internationale sprekers presentaties om innovaties en kennis over het vakgebied te delen.

Verder stond het najaarsevenement bij Anderis in het teken van " een spin in het web ". De stand van Anderis zag er weer voortreffelijk uit en was dan ook voorzien van een suikerspinmachine. De bezoekers hadden de gelegenheid om zelf een suikerspin te maken in het mooie Anderis roze. We hebben veel leuke reacties ontvangen op het idee om zelf een suikerspin te maken omdat vele bezoekers nog nooit zelf hadden ondervonden hoe het nou is om een suikerspin te maken. Het was dan ook een lastige klus om een perfecte suikerspin te maken. Ondanks dat sommige suikerspinnen niet heel uit de strijd kwamen, mocht dat de pret niet bederven. Tussen de presentaties door kwamen er veel bezoekers even een praatje maken en er werd ook nog even gespard over wat testopstellingen door een aantal bezoekers van de stand, dit leidde tot interessante discussies en inzichten.

Al met al was het weer een geslaagd najaarsevenement en we ontvangen u dan ook graag op het volgende evenement bij onze Anderis stand.

share: