Een Anderis carrière

Interesse in een Anderis carrière; bij ons in vaste dienst, als midlancer, of als freelancer? Wij zijn ook in jou geïnteresseerd! Neem contact met ons op, en wie weet zit je binnenkort helemaal op je plek, bij een opdrachtgever waarmee het klikt. Dat is waar we naar streven, voor alle Anderis professionals. Ook houden we altijd rekening met een acceptabele reisafstand. Wil je een vaste werkplek, maar tegelijkertijd de afwisseling die detachering biedt? Die ideale combinatie vind je als medewerker op ons Test Service Center op de High Tech Campus Eindhoven, waar je voor verschillende klanten aan de meest uiteenlopende testprojecten werkt.

Zie onder ons actuele aanbod. Zit er niet direct een vacature voor jou bij? Schrijf je dan toch bij ons in. Inschrijven als sollicitant of interim professional kan via deze link. Na de inschrijving volgt een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.

Test analist
System Test Engineer / System Test Integrator
Software (test) Developer / Software Test Engineer
Proto Engineer

Veerle Maes


Veerle Maes "Veerle Maes werkte voor Anderis bij onder andere de NS, verzekeringstussenpersoon IAK en ASML"

"Bij Anderis klim je niet volgens een uitgestippeld carrièrepad op van tester, naar coördinator, naar manager. In de praktijk blijkt wat je ligt. Krijg je de kans om nieuwe taken op je te nemen, dan ondersteunt Anderis je om te groeien in je rol. Zo begon ik bij de NS als tester, maar kon ik me daarnaast als snel ontwikkelen in de informatieanalyse. Met dank aan de kennis en ervaring die ik met het testwerk had opgedaan, en omdat ik had laten zien dat ik over goede contactuele eigenschappen beschik."

Ronald de Backere


Ronald de Backere Bij wijze van sollicitatie, op zijn eigen voorstel, toonde tester Ronald de Backere zijn doorzettingsvermogen tijdens een bezoekje aan een klimwand. Het betekende het begin van een Anderis carriè van inmiddels meer dan 5 jaar bij opdrachtgevers als Irdeto, verzekeringstussenpersoon IAK, Akzo Nobel en ASML

"Sta je een beetje sterk in je schoenen, dan kom je bij Anderis uit de verf. Je krijgt de ruimte en het vertrouwen om zelf van alles met een opdrachtgever te regelen, een prettige werkrelatie op te bouwen én je zo nodig assertief op te stellen. Testwerk dreigt regelmatig in de knel te komen als laatste projectfase. Het is dan de kunst om goede argumenten aan te dragen en een realistische planning overeen te komen. Een goede verstandhouding betekent ook dat je makkelijk iets extra doet. Zo zag een teamleidster een keer nogal op tegen het maken van een handleiding, waar ik in principe de screenshots al voor had liggen. Die heb ik toen even voor haar op een rijtje gezet. Kleine moeite, zij blij verrast."

Gerlof Jonkers


Gerlof Jonkers Gerlof Jonkers is via Anderis gedetacheerd bij de NS, waar hij onder andere testwerk doet voor de invoering van de OV-chipkaart.

"Ik ben mezelf op mijn werk. In mijn geval betekent dat: heel direct en eerlijk in dingen. Af en toe botst dit met het projectmanagement, maar het zorgt uiteindelijk altijd voor een open werksfeer en duidelijkheid. Zou het niet klikken, dan was ik nooit door Anderis op dit project gezet, want Anderis heeft veel gevoel voor de juiste match en forceert niets. Ik heb wel eens meegemaakt dat Anderis, integer en verstandig, een eigen kandidaat terugtrok uit een sollicitatieronde. Omdat ik weet dat mensen via Anderis echt op de goede plek terecht komen denk ik dat Anderis een zeer sterke speler in testland is. Ik zou elke opdrachtgever of ondernemer aanraden om eens met Anderis te praten."

Martijn de Boer


Martijn de Boer "Martijn de Boer, werkt als softwareontwikkelaar gedetacheerd bij ASML"

"Anderis maakt op een even prettige als overtuigende manier duidelijk wat klantgerichtheid is: je wordt zelf ook meer als klant dan als werknemer behandeld. De directie is makkelijk benaderbaar, overal valt over te praten en kosten noch moeite worden gespaard om alles goed voor je te regelen. Op het moment dat ASML mij dan op zondagavond in een Thais restaurant belt met een dringend probleem, ben ik de laatste om niet te willen helpen."

share: