System Testing

Steeds meer bedrijven vragen om kennis, snelheid en kwaliteit.

De interim specialisten van Anderis Technology hebben ervaring opgedaan in een multidisciplinaire omgeving tijdens de kwalificatie- en industrialisatie-fase van complexe producten. Vanuit hun specialisme denken zij mee, over betrouwbaarheid, beschikbaarheid, maakbaarheid en onderhoudbaarheid op het gebied van functionaliteit, kwaliteit, tijd en kostenefficiëntie.

Anderis Technology Specialisten zijn generalisten; breed inzetbaar, flexibel en “hands-on”. Naast een hogere technische opleiding en gedegen vakkennis beschikken de interim specialisten van Anderis Technology over de juiste domeinkennis. Alle interim specialisten zijn geselecteerd op persoonlijke vaardigheden. Anderis Specialisten leren continue en zijn “up to date” met de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied middels het persoonlijke trainings plan.

Anderis Technology is Agile, we kunnen omgaan met de snel veranderende vraag naar kennis. We dragen bij aan kwaliteit, flexibiliteit én continuïteit. Zonder reserve stelt Anderis Technology haar expertise en netwerk ter beschikking om klant-leverancier relaties te verrijken. Continuiteit wordt geboden in het borgen van kennis door het beschikbaar houden van specialisten in economisch moeilijkere tijden.

Anderis heeft zich reeds bewezen in projecten binnen de high tech industrie in software testing en systeem testing waarbij validatie, verificatie en testing centraal staan. Net zoals de vele Anderis Technology specialisten, die met kennis van- en ervaring met- high tech systemen, werkzaam zijn in de ontwikkeling en engineering van complexe producten van OEM's, of in de supply chain van deze producenten in de high tech industrie.

share: