Anderis Interim Solutions

De poule interim professionals van Anderis Interim Solutions is méér dan een database met professionals. Het is een professioneel gevulde en gekozen groep van professionals, op basis van een kwaliteitsnetwerk en betrouwbare referenties. Wij vinden het belangrijk dat we de professionals vooral ook persoonlijk kennen. Voelbaar Anderis.

Naast het aanbod van test professionals bestaat de poule tevens uit ICT professionals op het gebied van business architectuur, ontwerp, software ontwikkeling, beheer & exploitatie en projectmanagement.

We staan in voor de loyaliteit van onze interimmers en dus voor continuïteit. Mocht er toch vervanging nodig zijn, dan regelen we die in no time op het gewenste niveau. De wet ketenaansprakelijkheid en DBA is gegarandeerd afgedekt. Onze marges zijn transparant.

Interesse in een opdracht via Anderis?
Inschrijven kan via deze link. Na de inschrijving volgt een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking. Een CV alleen vinden we onvoldoende om de juiste match te kunnen maken voor zowel klant als interim professional.

share: