Contact

Ervaar de persoonlijke manier van zaken doen met Anderis. Perry Liebregts en Maartje van Oorschot staan aan de basis van het Anderis concept. Schakel met hen voor informatie over testvraagstukken, mogelijkheden voor detachering, projecten, outsourcing of opleidingen. Neem contact op met Sylvie van Esch of Ingrid Swinkels voor financiële en contractuele zaken of actuele aanvragen en vacatures.

Perry Liebregts
Directeur

"Ik kan me goed invoelen in de klant en in de mensen die voor Anderis werken. Omdat ik zelf weet hoe het is om opdrachtgever of -nemer te zijn. In beide rollen deed ik vijftien jaar lang allerlei ervaringen op. Nu, met Anderis, doe ik zaken op een manier waarbij ik 'mijn eigen klant zou willen zijn', 'de werkgever bij wie ik zelf zou willen werken' en 'het bureau waarvoor ik zelf zou kiezen'. Voelbaar Anderis."

Perry@anderis.nl
06 22373010
Maartje van Oorschot
Directeur

"Het geeft me veel voldoening als het me lukt om klanten optimaal aan te voelen en te helpen. Hun feedback is mijn inspiratiebron. Ook probeer ik altijd een team te vormen met een klant. Als team deel je problemen én successen."

Maartje@anderis.nl
06 29229212
Stefan Daamen
Directeur

“Het voelt goed om bij een fijne groep mensen te horen en bezig te kunnen zijn met mensen, techniek, kennis en kunde. Al meer dan 20 jaar werk ik aan projecten waarbij deze combinatie van groot belang is. Met Anderis doen we nog een stap extra in willen weten waar het over gaat en snappen hoe het werkt.”

Stefan@anderis.nl
06 17805174
Sylvie van Esch
Operationeel Manager

"Voor mij betekent 'Voelbaar Anderis': voelen dat het goed zit. Zo beleef ik het Anderis team en de contacten met klanten en freelancers. Het loopt gewoon. Daarom werk ik bij Anderis met vertrouwen en plezier."

Sylvie@anderis.nl
06 46066533
Ingrid Swinkels
Operationeel Medewerker

"Persoonlijke wensen tot in de puntjes regelen; dat is hoe Anderis het verschil maakt. En ik voel me daarbij thuis. Service willen verlenen zit in me."

Ingrid@anderis.nl
06 52622524
Sjors Wartenbergh
Projectmanager

"De kracht van persoonlijke aandacht in combinatie met de in-house expertise en ondernemerschap van Anderis, dat geeft mij elke dag weer energie om het beste uit mezelf, ons team en onze medewerkers te halen!"

Sjors.wartenbergh@anderis.nl
06 22750347
Edwin van Berkum
Business Development, Partner

"Anderis heeft de passie om organisaties te laten excelleren in haar activiteiten Een optimaal resultaat is te bereiken aan de hand van een gedegen strategie en uitgevoerd door een goed samengesteld en ingewerkt team. Het samenspel binnen het team is van evident belang, maar evenzeer de ruimte voor de benutting van de kwaliteiten en mogelijkheden van het individu. Inderdaad de ideale manier om het onmogelijke te behalen. “It always seems impossible until it’s done” - Nelson Mandela"

edwin.vanberkum@anderis.nl
06 21150951

share:

Hoofdkantoor
Biestsestraat 6a
5084 HE Biest-Houtakker
Tel: 013 505 0090

Anderis Test Service Center
High Tech Campus 9
5656 AE Eindhoven
Naam
Email adres
Bericht